Klimat Smart Mat
Hamburger Catering

Table Setting

Därför ska du välja Klimat Smart Mat


Sveriges mest miljövänliga matleverantörer

Klimatsmart mat är en mat affär online som levererar mat hem till dörren med ytterst låga priser. Vi på klimat smart mat strävar alltid efter att ha ett sortiment som passar alla, stora som små. Vår hemsida bygger på närproducerade råvaror som inte behövts fraktas långa vägar. Utbudet är även säsongs baserat vilket innebär att man inte kommer kunna köpa frukt och grönt som i normala fall växer på sommaren under vintern. En annan åtgärd som vi på Klimatsmart mat har valt att åta är att alla våra budbilar är eldrivna. Vår hemsida bygger på närproducerade råvaror som inte behövts fraktas långa vägar. Utbudet är även säsongs baserat vilket innebär att man inte kommer kunna köpa frukt och grönt som i normala fall växer på sommaren under vintern. En annan åtgärd som vi på Klimatsmart mat har valt att åta är att alla våra budbilar är eldrivna.Kontakt


Vi på Klimat Smart Mat vill göra alla nöjda och har därför en kundservice som är öppen dygnet runt, tveka inte på att kontakta oss!.

Östra Hamngatan 13, 411 10 Göteborg

Du kan också kontakta oss via telefon på nummer 00553123-2323 eller maila till klimatsmartmat@lbs.com, eller skicka ett meddelande här: